Sæby Familie- og firmaidræt

crosssdance

Crossdance

Tidspunkt.

Tirsdag kl. 18.00 – 19.00  – Holdsalen – Instruktør: Jeanett Michaelsen

Torsdag  kl. 18.00 – 19.00 – Holdsalen  – Instruktør: Jeanett Michaelsen

Hvad er Crossdance?

CrossdanceTM kombinerer flere fitnesselementer en power-packed time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance.
Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte CrossdanceTM timeopbygning, så uanset hvor du deltager på et CrossdanceTM hold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Derved ved du nøjagtig, hvilken moduler der kommer og hvornår. Den enkelte CrossdanceTM instruktør har fuld frihed til at sætte sit eget præg på timen, dermed menes variationer i musik og koreografi.

Om mig:

Jeg hedder Jeanett Haandbæk Michaelsen og bor i Frederikshavn. Jeg er uddannet Crossdance instruktør i nov. 2016, lige siden har jeg undervist i Crossdance. I 1998 blev jeg uddannet gymnastik instruktør og i 2000 aerobic instruktør, jeg har gennem årene undervist i mange forskellige ting og i alle aldres grupper. Nu brænder jeg for CrossdanceTM da det er min “pause” fra en travl hverdag. Crossdance bringer glæde for mig på fler måder: 1. Jeg bringer glæde til andre 2. Vi er sammen om at træne og have det sjovt 3. Vi får følelsen af velvære, både ved at bruge kroppen og ved at få smil på læben. En god Crossdance time er når man har smil på læben, kroppen bliver rørt og man har sved på panden – og jeg lover at gøre mit bedst for vi får
det opfyldt.

 

Links