Sæby Familie- og firmaidræt

Om foreningen

Sæby Familie- og Firmaidræt 

Bestyrelsen 2022:

 • Formand: Birgitte Vallin
 • Næstformand Pernille Vejby
 • Kasserer: Jørn Sørensen
 • Medlem: René Nielsen
 • Medlem: Grethe Nielsen

Stiftet den 19. juni 1969

Foreningens formål er gennem arbejdspladsen og familien, at stimulere interessen for idræt og motion, samt fremme det kammeratlige samvær medlemmerne imellem. 

Firmaidræt Sæby optager alle som medlemmer. 

Vi er ikke en forening for den professionelle konkurrerende idræt, men vi vil gerne være et alternativ hertil, hvor man udøver sin idræt uden den store konkurrence, sammen med sine arbejdskammerater, familie, venner, naboer m.v.   

For den der ønsker det, vil der dog være mulighed for konkurrence, idet vi arrangerer lokale turneringer, og der vil også være mulighed for at deltage i mesterskaber på landsplan, ligesom der indenfor visse idrætsgrene også arrangeres venskabskampe med andre byer.   

 

 

   

   

  Tilmelding til de enkelte aktiviteter sker I cafeen, mandag og onsdag kl. 16.00 – 19.00. Eller på telefonen 98 46 43 69 i samme tidsrum.

  Tilmelding kan ske enkeltvis eller holdvis. Hvis man er medlem af en klub eller ansat i et firma med en tilmeldt klub, sker tilmeldingen dog gennem klubbens kontaktperson. 

  Kontingent for medlemskab er anført ud for hver enkelt aktivitet. Der skal ikke herudover betales gebyrer eller lignende. 

  Vi håber vores tilbud har interesse. Hvis der er spørgsmål, kan der rettes henvendelse til den eller de personer, der er anført ved den enkelte aktivitet eller til bestyrelsen

  De fleste af aktiviteterne foregår i vores klublokaler Sæbygårdvej 32.

  Kontakt
  Sæby Familie & firmaidræt

   Links